петак, 31. јануар 2014.

Biljana Cvijanović i Mladen Ploskić najbolji sportisti grada Doboja u 2013. godini


Atletičarka Biljana Cvijanović iz Atletskog kluba "Doboj" i karatista Mladen Ploskić, član Karate kluba "Sloga -Hemofarm", proglašeni su večeras za najbolje sportiste grada u 2013. godini.
Cvijanovićeva je ovu laskavu titulu osvojila sedmi put, dok je Ploskiću, koji je i prvak i karate reprezentativac Republike Srpske, ovo peta. 

Drugo mjesto u ženskoj konkurenciji osvojila je Aleksandra Bujadnjak, član Atletskog kluba "Doboj", dok je treće mjesto pripalo Maji Sušić iz Karate kluba "Sloga-Hemofarm". 

Među sportistima drugo mjesto zauzeo je Dario Bjeljarević, član Atletskog kluba "Doboj", dok je treće mjesto pripalo Predragu Dejanoviću iz Rukometnog kluba "Sloga". 

Rukometni klub "Sloga" izabran je za najbolji sportski klub u 2013. godini u Doboju, a slijede ga Atletski klub "Doboj" i Karate klub "Sloga -Hemofarm". 

Stručni žiri Sportskog saveza Doboja dodijelio je priznanje Rukometnom klubu "Sloga", jer su prošle godine bili finalisti Kupa Republike Srpske, a prvenstvo u Premijer ligi BiH završili na drugom mjestu. 

U kategoriji najperspektivnijih sportiskinja prvo mjesto osvojila je Dragana Ćatić, članica Karate kluba "Sloga-Hemofarm", drugo mjesto pripalo je članici Điju-đicu kluba "Jedinstvo" Valeriji Jović, dok je treće mjesto zauzela Nikolina Damjanović, članica Atletskog kluba "Doboj". 

U kategoriji najperspektivnijih sportista prvo mjesto osvojio je Sergej Krajišnik, član Điju-đicu kluba „Policajac". Drugo mjesto pripalo je Nikoli Pejičiću iz Atletskog kluba "Doboj", dok je treće mjesto pripalao Aleksandru Klopiću, članu Karate kluba "Sloga-Hemofarm". 

Plakete za najuspješnije sportske radnike dobili su Perica Jovanović, Nenad Pekeljević, Zoran Blagojević, Mile Sušić i Davor Ružela. 

Najbolji klubovi i sportisti proglašeni su na večerašnjoj svečanoj akademiji u Centru za kulturu i obrazovanje u Doboju, na kojoj je u muzičkom dijelu programa učestvovalo Muzičko društvo "Stakato". 

Na području Doboja djeluje 35 sportskih klubova i društva.

Нема коментара:

Постави коментар