петак, 3. јануар 2014.

VRIJEME: Sutra oblačno, a poslije podne moguća kiša



U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a poslijepodnevno naoblačenje usloviće kišu u južnim i zapadnim predjelima.

Prema podacima Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, ujutru će biti malo do umjereno oblačno, malo više oblaka na jugozapadu i zapadu, dok će na sjeveru biti sumaglica, a na istoku mjestimično magla i niska oblačnost. 
Slab mraz moguć je jedino po visoravnima i kotlinama na istoku. 

Tokom dana očekuje se promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima i sunčano, a popodne naoblačenje sa jugozapada pa će biti pretežno oblačno dok je slaba povremena kiša moguća od juga preko jugozapada do krajnjeg zapada. 
U ostalim krajevima biće suvo uz postepeno naoblačenje. 
Temperatura će biti iznad prosjeka za ovo doba godine. 
Prema podacima Federalnog hidrometeorološgog zavoda danas je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a mjestimično je padala kiša u zapadnim i sjeverozapadnim predjelima. 

Temperatura u 13.00 časova: Bjelašnica minus dva, Goražde četiri, Kupres šest, Sokolac i Zenica sedam, Srebrenica i Zvornik osam, Bugojno i Drvar devet, Bijeljina, Livno, Prijedor i Sanski Most deset, Banjaluka i Sarajevo 11, Mostar, Neum, Stolac, Trebinje i Čapljina 12, Bihać, Gradačac i Tuzla 13 i Doboj 14 stepeni Celzijusovih. 

srna

Нема коментара:

Постави коментар