недеља, 15. децембар 2013.

VRIJEME: Sutra pretežno oblačno, magla u kotlinama



U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti pretežno oblačno, na jugu i u zapadnim krajevima sunčano, a po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom koja se može zadržati veći dio dana.Vjetar će biti slab, istočnog i sjeveroistočnog smjera. 

Jutarnja temperatura biće od minus sedam do minus jedan stepen, na jugu do četiri, a najviša dnevna od dva do devet, na jugu do 13 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Danas je u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ bilo pretežno oblačno, ponegdje sa slabim snijegom, a po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle ili niskih oblaka, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperature vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus šest stepeni, Bihać, Han Pijesak minus dva, Sarajevo, Tuzla, Foča minus jedan, Banjaluka, Bijeljina, Gradačac, Sanski Most, Sokolac, Srebrenica, Zenica nula, Doboj jedan, Bugojno tri, Nevesinje četiri, Livno osam, Trebinje deset, Stolac 11, Mostar, Čapljina 12, Neum 13 stepeni Celzijusovih.

SRNA

Нема коментара:

Постави коментар