уторак, 6. мај 2014.

Peter Sorensen sutra u Doboju na svečanosti povodom dana Evrope

Šef Delegacije EU u BiH Peter Sorensen prisustvovaće sutra u Doboju obilježavanju 9. maja - Dana Evrope, koji organizuju grad Doboj i Centar za promociju evropskih vrijednosti "Europlus" iz ovog grada, u saradnji sa Delegacijom EU u BiH i Direkcijom za evropske integracije BiH.


Osim Sorensena, manifestaciji će prisustvovati i predstavnik Direkcije za evropske integracije BiH Jesenka Hadžajlija, kao i gradonačelnik Doboja Obren Petrović, najavljeno je iz gradske uprave. 

Dan Evrope, koji se u Doboju organizuje već sedam godina, biće obilježen nizom kulturnih manifestacija koje će biti održane u Velikoj sali Skupštine grada sa početkom u 12.00 časova. 

Grad Doboj će se ove godine predstaviti kao grad obrazovanja. 

Na manifestaciji će biti predstavljeni projekti koje finansira EU, a provodi Centar za promociju evropskih vrijednosti "Europlus" - "Centar za cjeloživotno učenje" i "Obrazovanjem do zapošljavanja u lokalnoj zajednici" u čijem finansiranju učestvuju i grad Doboj i Ministarstvo lokalne uprave i samouprave Republike Srpske. 

Na platou ispred Prostorija Skupštine grada biće postavljeni info-štandovi organizacija, institucija i pet lokalnih preduzeća iz sektora poljoprivrede, građevinarstva, prehrambene, drvne i tekstilne industrije.

Izjave za medije predviđene su nakon pozdravnih govora i obilaska štandova sa početkom u 13.05 časova. 

Нема коментара:

Постави коментар